Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-07-2017 09:13:40

weekup
Invité

De Breitling Colt Chrono Blue Dial Blue Rubber Replica Horloges

Dit horloge doet me denken aan de Breitling Avenger Seawolf. Het is bijna identiek. Maar deze Breitling Colt Chrono Quartz replica breitling heeft een niftier blik op de pols die de aandacht nog meer zal trekken. Het horloge is dubbel getinkt in blauw en roestvrij staal zilver. Het is een combinatie die je niet vaak ziet. Ik vind het leuk.

De wijzerplaat is een vlakke diepe schaduw van blauw, zoals veel van het horloge is. Maar de wijzerplaat mist de textuur van het originele horloge dat die extra robuuste look geeft. Het was een goede horloges replica stap om de drie sub-wijzerplaatjes wit te maken. Zij staan ​​goed in tegenstelling. Er is een zestig seconden en zestig minuten chronograaf. Ik weet niet zeker wat de 10 teller in de sub-knop in de rechterbovenhoek meet.

De uurmerken zijn rechthoeken afgeknipt, waar een sub-knop meer ruimte heeft. De 12-uurs markering wordt weergegeven door een omgekeerde driehoek. Er zijn nog vijf verdelingen tussen elk uur punt voor de replica horloges kopen notulen. Aan de buitenkant van deze tekens kun je andere tachometrische markeringen zien. Het datumvenster is mooi tussen de 4 en 5-uursmerken gemonteerd. De uur en minuut handen zijn vrij flauw. De tweedehands steelt de show met een Breitling-logo en anker zo makkelijk om de hoek. Het is een goede knik voor de zeewaardigheid van dit uurwerk.

#2 17-07-2017 13:24:33

savagatime1997
Invité

Re: De Breitling Colt Chrono Blue Dial Blue Rubber Replica Horloges

One has to carry back the burden of this job. It is actually hard. - Steven Wyer

#3 28-08-2017 10:22:26

ste
Invité

Re: De Breitling Colt Chrono Blue Dial Blue Rubber Replica Horloges

Diciamolo una visione positiva dell’anello esterno in metallo spazzolato replica orologi completamente girato qui a dire che lo specchio rivestimenti seguente tabella 15703, chiamato “doppio rivestimento AR incolore” effetto specchio è quello di rendere la rolexr replica tavola più trasparente, riducendo l’indice di rifrazione della luce, lato riflettente sembra così ovvio, non ad breitling replica una vasta distesa.

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com