Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

layout
04-06-2018 04:59:52

http://thecrossfitshoes.com/wp-content/uploads/2018/03/NIKE-AIR-MAX-270-1.jpg


De eerste taak Nike schoenen Opruiming waarvoor Dylan Raasch stond, was om de grootste luchteenheid te ontwikkelen die ooit is gemaakt en dat heeft hij precies gedaan. De nieuwe schoen is uitgerust met een hoogte van 32 mm en biedt een nieuwe en unieke trampoline-sensatie, evenals een volledig zichtbare luchteenheid op 270º; dit als een knipoog naar de Air Max 93. De rest van het ontwerp, volgens de klassieke Air Max-stijl, omhult de luchteenheid en laat het de belangrijkste attractie zijn, maar behoudt de verhoudingen van de schoen en maakt de weg vrij voor een volledig innovatief ontwerp gemaakt van Engineered Mesh.


Een verademing Nike schoenen Beste modellen in hun legendarische hardlooplijn die jaar in jaar uit gedomineerd heeft. We zijn twee maanden in 2018 en voor #AirMaxMonth geeft Nike ons de Nike Air Max 270. De Air Max 270-eenheid, en de daaropvolgende schoen, is de eerste 100 procent lifestyle Air-schoen die is ontworpen met dezelfde nauwkeurigheid als sportprestaties maar voor de eisen van de hele dag dragen. De naam van de schoen ""270"" is afgeleid van de 270 graden zichtbare lucht binnen zijn Max Air-eenheid.

De Air Max 270 is Nike schoenen voor heren de eerste Air-schoen met een luchteenheid van het maximale formaat, ontworpen voor levensstijl en met een centrale focus op het leveren van comfort aan de drager. Tot nu toe werden Air Max-schoenen uitgerust met luchteenheden die ontworpen waren voor prestaties, maar nu is het ontwerp verschoven naar het vinden van maximaal comfort voor dagelijks gebruik.


Nu krijgt deze Nike Air Max 270 innovatieve sneaker de 'Triple Black'-behandeling die er altijd zo goed uitziet op kicks. Geconstrueerd met een gemanipuleerd bovenwerk van mesh, instapper bovenop een lichtgewicht tussenzool van schuim. Een externe Air Sole-eenheid zorgt voor meer comfort in de hiel aangevuld met bijpassende tonale branding.

http://www.footstijl.com/