Le Marquis de Sade

Forum du site sur le Marquis de Sade : http://www.sade-ecrivain.com

Vous n'êtes pas identifié.

Écrire une réponse

Veuillez écrire votre message et l'envoyer
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool:

Code de Sécurité
Options

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

iktdesqsxfs
06-12-2017 07:05:01

https://images.nike.com/is/image/DotCom/PDP_HERO_M/538416_100_A_PREM/air-max-95-shoe.jpg

Nike introducerer en hvid-hvid udførelse af nike air max 95 essential sneaker, fejrer 90-ikonet med al sin autentiske detaljering. Rebornet med forårsklare hvide overdel, sidder de syntetiske overlejringer med de traditionelle meshunderlag og renskåret mellemsål. For at gøre dette måtte det være noget dristigt og helt unikt. Nike indrømmede unge ACG og tennisdesigner Sergio Lozano til opgaven med at skabe den næste store Air Max-silhuet, og han ville fortsætte med at forbinde menneskets make up til skoens design samt at udvikle nogle af Nike's banebrydende teknologier at producere den nu ikoniske Air Max 95.

Helt siden introduktionen i 1995 har nike air max 95 premium qs salgshas været en fast favorit blandt løbere og samlere. Udformet af Nike-designlegenden Sergio Lozano var varemærket striberede "bølger" på siderne inspireret af Nike's Beavertown, Oregon-hovedkvarteret og Grand Canyon, mens designteamet tog inspiration fra menneskelig anatomi til mellemsål, ydersål og snøring . Resultatet af disse bestræbelser var en af ​​de mest eftertragtede sneakers i midten af ​​90'erne, med samlere og kølige børn fra New York til London til Tokyo, alle sammen for at få deres hænder på et par.

Med disse to nye premiumfarver af nike air max 95 sneakerboot flax, 'Gum Pack''en, kan du se hvad en strålende livsstil mulighed denne berygtede løbende silhuet kan gøre. De sædvanlige 'sporty' farver i '95 har forskellige toner og farver på hver af skoens unikke understøttende overlejringer. Som du kan se, har disse to stilarter en enkelt tone på tværs af overdelene, herunder mesh krave og snørebånd. Dette hjælper med at understrege silhuettens tilfredsstillende form og bringer vinduerne ud i mellemsålen.

Nogle betragter dette den grimme ænder af nike air max 95 sort og hvid-klanen. Det var den første stil at have synlig luft i forfoden og en sort mellemsål, som markerer det som noget af en outsider. Den legendariske designer Sergio Lozano havde sin andel af negativ feedback under udviklingen af ​​denne træner - men den komprimerede luft med forskellige PSI-enheder i hælen gjorde skoen en usædvanlig tur. Dette quirky design fortsætter med at vinde diehard trainer fans over.

http://www.shoesmarkdk.com/